Royal
Jongbloed

Marktweg 73A
8444 AB Heerenveen
Nederland

+31 (0)88 326 33 40
info@royaljongbloed.com

Zo komt bij u bij Royal Jongbloed.

Publishing

Royal Jongbloed Publishing telt meerdere bijbelvertalingen, uitgeefmerken en tijdschriften. Net als ons lezerspubliek is het aanbod ruim en divers. Met onze uitgeefactiviteiten proberen we bruggen te slaan. We brengen mensen dichter bij Gods Woord en dichter bij elkaar. We verbinden auteurs en lezers en geven antwoorden op levensvragen. De uitgeefmerken van Royal Jongbloed Publishing zijn er voor iedereen die van lezen en betekenisvolle verhalen houdt.

Arjan Bikker, Manager Sales & Marketing
+31 (0)615 471 068
arjan.bikker@royaljongbloed.com

Printing

Dundruk is een zeldzaam specialisme. In de 156 jaar dat we bestaan hebben we tientallen miljoenen Bijbels gedrukt. In 2009 hebben we Dwarsligger geïntroduceerd en gepatenteerd gekregen. We drukken voor onze eigen uitgeverijen, maar ook in opdracht. U kunt bij ons terecht voor Bijbels, catalogi, handleidingen, wetboeken, reisgidsen, bijsluiters en alle andere content gedreven producten die in compacte vorm het best tot hun recht komen. Samen brengen we uw verhaal optimaal voor het voetlicht.

Hermen Veneberg, Sales Manager
 +31 (0)652 446 039
hermen.veneberg@royaljongbloed.com

Finishing

Wilt u impact maken met uw luxe boek of Bijbel? Dan bent u bij Royal Jongbloed Finishing aan het juiste adres. We vervaardigen banden van het mooiste leer of het fijnste linnen. We maken omslagen met ronde hoeken en verrijken uw boekblok met goud, zilver of een kleur. Een boek dat door ons is gebonden, valt altijd perfect open en doorstaat de tand des tijds. Met onze premium kwaliteit geven we onze opdrachtgevers de mogelijkheid om de mooist denkbare boeken en Bijbels uit te geven.

Education

Onder de naam Groen Educatief ontwikkelt Royal Jongbloed Education leermethoden voor kinderen van twee tot en met twaalf jaar. Onze focus is van oudsher gericht op christelijke scholen. Een aantal van onze methoden is echter ook geschikt voor het openbare basisonderwijs. We vinden het belangrijk dat kinderen en onderwijzend personeel gebruik kunnen maken van lesprogramma’s die hun effectiviteit en waarde dagelijks bewijzen.

Henk Wilpstra, Account Manager
+31 (0)88 326 33 95
henk.wilpstra@royaljongbloed.com

Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen
postbus 484, 8440 AL Heerenveen

+31 (0)88 326 33 40
info@royaljongbloed.com