Om aan uw specifieke vragen te kunnen voldoen, heeft Royal Jongbloed Group vier kernactiviteiten gedefinieerd. Met Publishing, Printing & Binding en Education maken we voor onze klanten en opdrachtgevers het verschil. Elke kernactiviteit is een zelfstandige entiteit. U hoeft uw boeken niet bij ons te laten drukken om ze exclusief door ons te laten binden. En omgekeerd.

Publishing

Royal Jongbloed Group telt diverse bijbelvertalingen, uitgeeffondsen en tijdschriften. Zo divers als ons lezerspubliek is, is ook ons aanbod. U kunt bij ons terecht voor boeken over geloof, opvoeding, theologie, kerk, werk, ontspanning en gezin. We geven Bijbels, bijbelstudiemateriaal, liedboeken, magazines en dagboeken uit, maar ook thrillers en romans van de beste schrijvers. Met onze uitgeefactiviteiten proberen we bruggen te slaan. We brengen mensen dichter bij Gods woord en dichter bij elkaar. We verbinden auteurs en lezers en proberen antwoorden te geven op levensvragen. De uitgeverijen van Royal Jongbloed Group zijn er voor iedereen die van lezen en van betekenisvolle verhalen houdt.

> Toon alles van Publishing

Printing & Binding

Dundruk is een zeldzaam specialisme. In de ruim anderhalve eeuw dat we bestaan hebben we tientallen miljoenen Bijbels gedrukt. Op basis van deze ervaring heeft Royal Jongbloed Group in 2009 Dwarsligger ontwikkeld en gepatenteerd gekregen. Door het dunne papier en het dwarse formaat zijn deze unieke boeken zeer compact én omgevingsvriendelijk. Volgens sommigen hebben we met Dwarsligger het boek opnieuw uitgevonden.
We drukken ook boeken op dun papier in staand formaat. En catalogi. En handleidingen. En alle andere content gedreven producten die in compacte vorm het best tot hun recht komen. De eigenschappen van het papier en het vakmanschap van onze drukkers zorgen ervoor dat de leesbaarheid van onze boeken erg goed is. Zo brengen wij uw verhaal optimaal voor het voetlicht.

> Toon alles van Printing & Binding

Education

Onder de naam Groen Educatief ontwikkelt Royal Jongbloed Education leermethoden voor kinderen van twee tot en met twaalf jaar. Onze focus is van oudsher gericht op christelijke scholen. Een aantal van onze methoden is echter ook geschikt voor het openbare basisonderwijs. Bas en ‘My name is Tom’ zijn daar sprekende voorbeelden van. Naast leerprogramma’s voor het reguliere onderwijs, bieden we ook lesmaterialen voor ‘remedial teaching’. Ieder programma ademt haar eigen, vertrouwde sfeer. We vinden het belangrijk dat kinderen en onderwijzend personeel gebruik kunnen maken van methoden die hun effectiviteit en waarde dagelijks bewijzen. Dat komt ieders ontwikkeling ten goede.

> Toon alles van Education

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief van Royal Jongbloed Group. Zo blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van dundruk, finishing en onze uitgeefactiviteiten.

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig. In onze Privacy Policy leggen we uit hoe we met cookies en data omgaan.

Royal
Jongbloed

Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen
Postbus 484, 8440 AL Heerenveen
Nederland

+31 (0)88 326 33 40
info@royaljongbloed.com

Zo komt u bij Royal Jongbloed.

Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen
postbus 484, 8440 AL Heerenveen

+31 (0)88 326 33 40
info@royaljongbloed.com