Onder de naam Groen Educatief ontwikkelt Royal Jongbloed Education leermethoden voor kinderen van twee tot en met twaalf jaar. Onze focus is van oudsher gericht op christelijke scholen. Een aantal van onze methoden is echter ook geschikt voor het openbare basisonderwijs. We vinden het belangrijk dat kinderen en onderwijzend personeel gebruik kunnen maken van lesprogramma’s die hun effectiviteit en waarde dagelijks bewijzen.

Voor Christelijk Basisonderwijs

De christelijke identiteit is bepalend voor het onderwijs waar u voor staat en voor de sfeer die er bij u op school heerst. Uiteraard wilt u leermethodes die bij de signatuur van uw school passen. Wanneer u op de Bijbel gefundeerd onderwijs geeft en dat vertaalt naar het dagelijks leven, dan moet u ervan op aankunnen dat de leerprogramma’s uw opvattingen ondersteunen. Bij Groen Educatief begrijpen we dat als geen ander. De materialen voor de leerlijnen bestaan uit basismateriaal, extra materialen voor kinderen die willen worden uitgedaagd en voor ‘remedial teaching’. Met de software voor het digitaal schoolbord maakt u de lessen interactiever en effectiever. Zo halen we samen het optimale uit uw leerlingen.

Voor Openbaar Basisonderwijs

Met de leerlijnen Bas Educatie en ‘My name is Tom’ richt Groen Educatief zich met name op de ontwikkeling van kinderen van twee tot zeven jaar. We bieden een uitgebreid programma producten voor de VVE, voor thuis, op school en de BSO. Met ‘My name is Tom’ leren kinderen spelenderwijs Engels. De materialen van Bas geven prachtige mogelijkheden om het onderwijs in groep 1 en 2 in te richten. Door de goede aanduidingen en overzichten kunt u gericht werken aan taal- en rekenonderwijs. De methode bevat voor elk thema uitwerkingen op drie niveaus, die het mogelijk maken voor elk kind op het eigen niveau leerstof aan te bieden.

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief van Royal Jongbloed Group. Zo blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van dundruk, Printing & Binding en onze uitgeefactiviteiten.

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig. In onze Privacy Policy leggen we uit hoe we met cookies en data omgaan.

Sales team Royal Jongbloed Education

Royal
Jongbloed

Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen
Postbus 484, 8440 AL Heerenveen
Nederland

+31 (0)88 326 33 40
info@royaljongbloed.com

Zo komt u bij Royal Jongbloed.

Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen
postbus 484, 8440 AL Heerenveen

+31 (0)88 326 33 40
info@royaljongbloed.com