Wilt u impact maken met uw luxe boek of Bijbel? Dan bent u bij Royal Jongbloed Finishing aan het juiste adres. We vervaardigen banden van het mooiste leer of het fijnste linnen. We maken omslagen met ronde hoeken en verrijken uw boekblok met goud, zilver of een kleur. Een boek dat door ons is gebonden, valt altijd perfect open en doorstaat de tand des tijds. Met onze premium kwaliteit geven we onze opdrachtgevers de mogelijkheid om de mooist denkbare boeken en Bijbels uit te geven.

Voor grafimedia bedrijven

In het luxe segment ligt onze kracht. Ons vakmanschap biedt alle boek- en bijbeldrukkers ongekende mogelijkheden. De katernen die u drukt kunnen wij vergaren, openen en tot een boekblok naaien. Maar drukkers kunnen ook zelf boekblokken aanleveren, die we bij Royal Jongbloed Finishing van een bijzondere band voorzien. Omdat eigenlijk alles mogelijk is, staan we u graag bij met advies. We denken mee over schutbladen, omslagen, leersoorten, leeslinten, ronde hoeken, rechte hoeken en alles wat nog meer bij een luxe afwerking komt kijken. Wat ons betreft moet het mooiste boek nog worden gemaakt. Het heeft onze voorkeur om dat samen met u te realiseren.

Voor publieksuitgevers

Ieder boek heeft een eigen functie. Een reisgids vraagt om een andere bewerking dan een kunstboek en een roman verdient een ander omslag dan een kookboek. Voor ieder boek heeft Royal Jongbloed Finishing de juiste bewerking. Onze vouw- en bindwijze zorgt ervoor dat een boek altijd mooi openvalt, zodat de lezer niet over de bladzijden hoeft te strijken om het boek open te houden. We kunnen uw boeken voorzien van leeslinten in alle mogelijke varianten. Harde covers, zachte covers, leer, kunststof, met bedrukking, zonder bedrukking… alles is mogelijk. Wellicht is het de overweging waard om de content bij Royal Jongbloed Printing op dun papier te laten drukken. Uw boek houdt de premium uitstraling, maar wordt compacter én handzamer. De lezer zal er veel plezier aan beleven. Een boek van Jongbloed Finishing is een boek voor het leven.

Voor het bedrijfsleven

Een luxe jaarboek, een jubileumboek of ‘bidbook’ moet de aandacht trekken en vasthouden. Het omslag is in zo’n geval allesbepalend. Wat denkt u van fraai boeklinnen? Of van een lederen band? Uw ideeën zijn bij ons in goede handen. Wij maken wat u voor ogen heeft en staan u bij met raad en daad. Voordat u de opdracht geeft, hebben we veelvuldig contact om de afwerking en het proces tot in detail met elkaar te bespreken. Een luxe boek is voor altijd en verdient dus alle aandacht. Zelfs wanneer u de boeken wilt laten personaliseren is dat geen probleem. Hoe fijner de uitstraling, hoe hoger de waardering.

Voor grafimedia bedrijven

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief van Royal Jongbloed Group. Zo blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van dundruk, finishing en onze uitgeefactiviteiten.

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig. In onze Privacy Policy leggen we uit hoe we met cookies en data omgaan.

Sales team Royal Jongbloed Finishing

Royal
Jongbloed

Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen
Postbus 484, 8440 AL Heerenveen
Nederland

+31 (0)88 326 33 40
info@royaljongbloed.com

Zo komt bij u bij Royal Jongbloed.

Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen
postbus 484, 8440 AL Heerenveen

+31 (0)88 326 33 40
info@royaljongbloed.com