Dundruk is een zeldzaam specialisme. In de 156 jaar dat we bestaan hebben we tientallen miljoenen Bijbels gedrukt. In 2009 hebben we Dwarsligger geïntroduceerd en gepatenteerd gekregen. We drukken voor onze eigen uitgeverijen, maar ook in opdracht. U kunt bij ons terecht voor Bijbels, liedboeken, catalogi, handleidingen, wetboeken, reisgidsen en alle andere content gedreven producten die in compacte vorm het best tot hun recht komen. Samen brengen we uw verhaal optimaal voor het voetlicht.

Voor uitgevers van Bijbels en liedboeken

Bijbels en liedboeken vragen om ervaring, kennis en vakmanschap. Al naar gelang uw wensen drukken we op kwalitatief hoogwaardig papier dat varieert van 22 grams tot 70 grams. Vrijwel alle formaten zijn bespreekbaar. De leesbaarheid van Bijbels en liedboeken is van cruciaal belang voor de beleving. We adviseren u ten aanzien van ontwerp, lettertypen en de blad- en zetspiegel. We drukken de Bijbels en liedboeken in zwart, zwart met een steunkleur of full colour. De katernen worden door onze binders gevouwen, vergaard en tot boekblok genaaid. Met Royal Jongbloed Finishing bespreekt u uw wensen ten aanzien van de afwerking, zoals omslagen en leeslinten. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Uw Bijbel of liedboek moet er een voor het leven zijn.
Wilt u ook hulp bij het uitgeefproces? Onze collega’s van Royal Jongbloed Publishing staan u graag ook daarvoor terzijde.

Voor publiekuitgevers

Ieder boek verdient het om een Dwarsligger te zijn. Met Dwarsligger hebben we het lezen een nieuwe dimensie gegeven. Onze boeken in dwars formaat zijn uniek en worden door lezers over de hele wereld gewaardeerd om hun leesbaarheid, kwaliteit en compacte formaat. Tegelijkertijd zijn ook titels die we in staand formaat mogen drukken onderscheidend. Of het nu om fictie, non-fictie, catalogi of specials als reisgidsen en kookboeken gaat, onze hoogwaardige dundruk maakt een boek compacter en beter hanteerbaar. Door de juiste opmaak en zetspiegel te hanteren, vergroten we de leesbaarheid van het boek. Wij vinden het fijn als we uw boek op onze speciale rotatiepersen mogen drukken.

Voor vakuitgevers

Content vraagt ruimte. In specifieke gevallen zelfs bijzonder veel ruimte. Door boeken met een grote informatiedichtheid op dun papier te drukken, worden ze beter hanteerbaar. Innovatie is een constante drijfveer bij de Royal Jongbloed Group. Volgens The New York Times hebben we met onze gepatenteerde Dwarsligger het lezen zelfs opnieuw uitgevonden. We kijken ernaar uit om samen met u nieuwe concepten te ontwikkelen voor de vakboeken die u uitgeeft. Wetboeken, catalogi, handboeken, kunstboeken en wetenschappelijke uitgaven zijn in dundruk veel compacter en omgevingsvriendelijker dan in hun huidige vorm. Ze zijn ook makkelijker mee te nemen dan die dikke pillen. Met de juiste afwerking van Royal Jongbloed Printing maakt u van uw uitgave een premium product dat niet alleen bijzonder functioneel is, maar ook een lange levensduur kent.

Voor het bedrijfsleven

Royal Jongbloed Printing is bekend van Bijbels en Dwarsliggers. Maar dat betekent niet dat we alleen deze producten maken. Ook handleidingen, bijsluiters, catalogi en jubileumboeken lenen zich uitstekend voor dundruk. Het dunste papier dat we bedrukken is 22 grams, wat zich het best laat vergelijken met zeer hoogwaardig vloeipapier. Het dikste papier dat onze rotatiepersen aankunnen is 70 grams. In alle gevallen is de papierkwaliteit zo goed dat het prachtig drukwerk oplevert, waarmee u uw verhaal optimaal onder de aandacht brengt. We maken wat u bedenkt en begeleiden u tijdens het hele proces. Van prepress tot en met afwerking. Wilt u ook hulp bij het uitgeefproces? Onze collega’s van Royal Jongbloed Publishing staan u graag ook daarvoor terzijde.
Wij zijn pas tevreden als u het beste drukwerk heeft dat u zich in dundruk kunt voorstellen. En wat vandaag misschien nog niet kan, kan morgen wél.

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief van Royal Jongbloed Group. Zo blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van dundruk, finishing en onze uitgeefactiviteiten.

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig. In onze Privacy Policy leggen we uit hoe we met cookies en data omgaan.

Sales team Royal Jongbloed Printing

Royal
Jongbloed

Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen
Postbus 484, 8440 AL Heerenveen
Nederland

+31 (0)88 326 33 40
info@royaljongbloed.com

Zo komt bij u bij Royal Jongbloed.

Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen
postbus 484, 8440 AL Heerenveen

+31 (0)88 326 33 40
info@royaljongbloed.com